Working Time Directive (WTD) Analysis_GIF
kicsi3
kicsi1
kicsi4
kicsi6
kicsi7
kicsi5
kicsi8

TachoSafe WEB

TachoSafe WEB este cea mai avansată soluție în domeniul descărcării tahografelor și a descărcării carteleor de șoferi și cartele de service pentru firmele care urmăresc să fluidizeze operațiunile principale de transport și care doresc să stea în conformitate cu prevederile în vigoare în domeniu.

Descărcările de tahografe poate fi automatizate cu sistemele de descărcare de la distanță TachoSAFE RDU sau se pot realiza și cu aparate de descărcare manuală cum ar fi Tacho4Safe și Tacho5Safe. Toate datele descărcate vor fi stocate în siguranță în cloud și sunt disponibile pentru acces de pe orice dispozitiv care este capabil să acceseze pagini web și este conectat la internet.

Caracteristici principale

  • administrarea operațiilor de descărcare pentru tahografe și cartele(cu Tachosafe RDU GPRS 2/3, TachoSAFE RDU 4G și TachosAFE RDU LTE) 
  • detecție contravenții
  • atestarea activităților pentru timpii petrevuți în afara autovehiculului
  • timpi de lucru grupate pe țări
  • timpi de lucru generale
  • grafice zilnice și tabele pentru o analiză mai exactă
  • administrare șoferi și autovehicule
  • administrare cartele de service

Activitățile șoferilor sunt analizate conform regulamentelor EU:

Gestionare șoferi
Pe platforma TachoSAFe WEB aveți posibilitatea să gestionați toate datele provenite din cartelele șoferilor cum ar fi activități, contravenții, perioadele de descărcare, expirare cartele de conducător auto și alertele specifice acestor sarcini.

Gestionare tahografe

Se pot verifica și analiza informațiile autovehiculului, datele înregistrării, datele tehnice, evenimentele și probleme, veți fi notificat pentru descărcările de tahograf iminente și despre expirarea calibrărilor.

Analiză de date
Cu TachoSAFE WEB aveți o priviră de ansamblu detaliată în datele din cartelele de șoferi și în datele de tahografe. Analiza contravenților se va realiza după legile enumerate mai sus.

Gestionare cartele și descărcări tahografe
Cu TachoSafe aveți posibilitatea de a gestiona toate fișierele descărcate într-un mediu sigur, permanent disponibil. Printre funcțiile de încărcare, stocare, descărcare fișiere aveți posibilitatea de a redirecționa fișierele recepționate către aplicații terțe prin FTP, SFTP, Amazon S3, Microsoft Azure Storage și prin Webhook.

Analiza directivelor de muncă
TachoSafe verifică contravențile conform directivelor de muncă în vigoare.

Timpi de lucru în timp real

Cu ajutorul funcției TachoLive,  TachoSAFE va calcula și afișa timpi de lucru rămași,pauzele următoare care trebuie luate, ca să puteți rămâne în limitele legii și să evitați amenzile, și nu în ultimul rând de a putea optimiza servicile de transport evitând programarea rutelor în perioada când șoferii nu mai au timpi de condus la dispoziție din cauza limitărilor impuse de legislație.

Rapoarte 


TachoSafe WEB oferă a gamă variată de rapoarte care să satisfacă cerințele tuturor utilizatori care o acesează. Sunt rapoarte de contravenții referitoare la timpi de condus, raport contravenții la directivele muncii, contravenții la pachetul de mobilitate, activităși vehicule, activități șoferi, timpi de lucru în țările de transport, timpi de lucru în general, calculare scor ERRU conform 694/2020, atestarea activităților, lista de sarcini pentru operatorul de transport și altele.