Sistemul de pontaj și HR adaptat nevoilor companiei tale

Soluția eficientă de gestionare a proceselor de HR, care îți simplifică sarcinile și te ajută să iei decizii optime.

Vezi cum

Mai mult timp

Lasă Optimoo să preia sarcinile repetitive. Câștigă timp pentru provocările reale.

Mai puține hârtii

Optimoo îți automatizează procesele de HR. Tu poți elimina hârtiile și proteja natura.

Flexibilitate

Optimoo se adaptează la nevoile afacerii tale prin multiple funcții personalizabile.

Simplitate

Obține exact datele de care ai nevoie, în timp real, printr-un simplu click!

Ce este Optimoo?

Optimoo este un sistem complex de evidențiere a programului de lucru și de susținere a managementului resurselor umane, care facilitează digitalizarea proceselor referitoare la administrația personalului.
Furnizează date personalizate, precise și trasabile.

Utilizarea sistemului eliberează timp considerabil angajaților departamentului de HR, astfel ei se pot orienta către dezvoltarea și motivarea colegilor.

Află mai mult

Antreprenori

Profită de oportunitățile aduse de digitalizare, economisește timp, energie și bani și concentreză-te pe ceea ce contează cu adevărat în business.

Manageri HR

Ai dificultăți în recrutarea și retenția angajaților? Eficientizează operațiunile de HR și alocă mai mult timp dezvoltării și motivării personalului.

Specialiști IT

Optimoo te scapă de grija implementării și a suportului tehnic. Se adaptează ușor la sisteme existente și se poate folosi local sau în cloud.

Sisteme profesionale de control acces

În calitate de producător local în domeniul sistemelor de control acces, SVTech deține un segment important din piață, prin lansarea continuă a unor produse invoatoare. SVTech oferă soluții complete de sisteme de control acces și sisteme de pontaj pentru orice mediu comercial, retail, public sau de afaceri.

Soluțiile noastre de management al accesului vă permit să monitorizați și controlați accesul pentru a îmbunătăți gestionarea angajaților și a vizitatorilor.

Descoperă SVTech

 

9+ ani

de experiență în a adresa nevoile companiilor românești

 

250k+

angajați pontați care se bucură deja de funcționalitățile oferite

 

2,31 km

de autostradă pot fi acoperiți de hârtiile economisite lunar

 

1000+

companii ne ceartă dacă mai apare câte o greșeală.

Am ales Optimoo pentru că, deși are funcționalități complexe, programul este foarte ușor de utilizat. Echipa este profesionistă și rezolvă urgent cerințele clientului. Personal folosesc cel mai des funcțiile de raportare, calendarul și gestionarea concediilor. Acum pot să redirecționez cele 40 de ore economisite lunar către alte sarcini importante din activitate.

Gabriela Someșfălean
Șef Serviciu Resurse Umane
Electroceramica, Turda

M-a atras din start faptul că am găsit deschidere pentru majoritatea ideilor. Cei de la Optimoo au desfășurat mai multe teste pentru a se asigura că am obținut o soluție adaptată nevoilor noastre. Apreciez mai ales funcția multi-user, cu drepturi de acces pe nivele sau aprobarea electronică a cererilor de concediu. Economisim în medie circa 35 de ore lunar în urma implementării.

Otilia Boros
Manager Resurse Umane
ABC

Cu Optimoo urmăresc ușor prezența angajaților, care au access la un program flexibil de lucru. Astfel, ei sunt mai motivați, iar eu pot să urmăresc datele necesare în timp real. De asemenea, colegii de la resurse umane sunt mulțumiți pentru că pot economisi timpul pe care l-ar fi petrecut cu întocmirea rapoartelor care acum sunt generate automat din soft.

Alin Nealcoș
Director General
Laborator Emanuela